Η Donuts Mania, από το 2006, ειδικεύεται στην παρασκευή φρέσκων και κατεψυγμένων, γλυκών και αλμυρών donut. Με συνεχή, καθημερινή παραγωγή και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, η εταιρία ανταποκρίνεται με επιτυχία στον αρχικό της στόχο, τη παρασκευή ποιοτικών προϊόντων που διατίθενται στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Το εργαστήριο παρασκευής της Donuts Mania βρίσκεται στις Αχαρνές. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, κάθε μέρα προετοιμάζονται ποικίλες δημιουργίες προϊόντων donuts, διαφορετικής μορφής και γέμισης, τα οποία ξεχωρίζουν για την εκλεκτή ποιότητα και την φανταστική γεύση τους. Η μεγάλη ποικιλία των αφράτων και γευστικών donut της Donuts Mania ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Από το 2016, η Donuts Mania έχει διευρύνει τη δραστηριότητα της και με δεύτερη γραμμή παραγωγής, 400τμ, στην περιοχή των Κάτω Αχαρνών (Κόκκινος Μύλος).

Πιο αναλυτικά, η εταιρία αναλαμβάνει όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων, ξεκινώντας από την παρασκευή και τη συσκευασία και καταλήγοντας στην τελική διανομή τους.

Προκειμένου να εξασφαλίζει την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης, η εταιρία διαθέτει τις απαραίτητες ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις (ISO 22000:2005 HACCP) ενώ παράλληλα το προσωπικό της περιλαμβάνει και Τεχνολόγο Τροφίμων, ο οποίος ελέγχει και επιβεβαιώνει ότι οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες είναι οι αρμόζουσες. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η καλύτερη ποιότητα για το τελικό προϊόν.

Η Donuts Mania καλύπτει τις ανάγκες χονδρικής και λιανικής πώλησης ενώ εφόσον απαιτείται, υπάρχει η δυνατότητα 24/7 παραγωγής, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πελάτη.

 Διανομές πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας μέσω πρακτορείων. Ενώ για το λεκανοπέδιο Αττικής, οι διανομές εκτελούνται με ιδιωτικά οχήματα της εταιρίας.

 

1ο Εργαστήριο: Χαριλάου Τρικούπη 15, Αχαρνές

2ο Εργαστήριο: Κωνσταντινουπόλεως 32, Κάτω Αχαρνές (Κόκκινος Μύλος)

 

Tip: Για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα και μεγαλύτερη απόλαυση, προτιμήστε την αυθημερόν κατανάλωση, ώστε τα donut να είναι φρέσκα, αφράτα και γευστικά. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τα στην κατάψυξη μαζί με το κουτί τους, για καλύτερη διατήρηση.